10 důvodů a způsobů, proč a jak využívat výhody MAROCKÉHO ZLATA

Marocké ženy již od nepaměti hýčkají svoji pokožku Arganovým olejem neboli marockým zlatem. Tento dar z přírody má úžasné zjemňující, hydratační, vyživující a regenerační účinky. Obsahuje vzácné esenciální mastné kyseliny, přírodní fenoly, karotenoidy, vitamíny a antioxidanty. Díky svému složení prokazatelně prospívá pokožce, chrání ji před volnými radikály, výborně ji zvláčňuje a vyživuje, navrací ji hydrataci a elasticitu, zjemňuje vrásky, redukuje vznik nových a tak zabraňuje předčasnému stárnutí pleti. Má velmi jemnou konzistenci, neucpává póry, rychle se vsákne do pokožky a přitom ji zanechává sametově hebkou bez pocitu mastnoty. Proto je velmi vhodný pro všechny typy pleti, ovšem nejvíc ji ocení ženy se zralou pletí.


10 duvodu a zpusobu, proc a jak vyuzivat vyhody MAROCKEHO ZLATA, Snopek bio kosmetika, arganovy olej 

  1. Arganový olej je 100% přírodní produkt, bez přidaných minerálních olejů, silikónů, parabenů, SLS a jiných chemických přísad, emulgátorů, stabilizátorů a konzervantů. Navíc, když zvolíte BIO Arganový olej lisovaný za studena, v němž se snoubí šetrné pěstování a velmi šetrné lisování, dopřejete své pleti to nejlepší z nejlepšího.

  2. Díky svému složení má Arganový olej blahodárné účinky na pokožku. Hydratuje, zjemňuje a vyživuje suchou až velmi suchou, citlivou, normální a zralou pleť. Patří mezi suché oleje, rychle se vpíjí do pokožky a nezanechává pocit mastnoty, proto je velmi vhodný i pro smíšenou až mastnou pleť.

  3. Arganový olej je pro své složení velmi vhodný na pokožku postiženou ekzémy či lupénkou.

  4. Používejte Arganový olej místo pleťového krému. Každé ráno a večer po umytí obličeje vmasírujte pár kapek oleje do pokožky. V případě suché až velmi suché pleti můžete použít Arganový olej pod svůj oblíbený denní a noční pleťový krém.

  5. Arganový olej používejte místo svého očního krému. Každé ráno a večer vklepejte 1-2 kapky oleje pod oči a do očního okolí. Pro zpevnění řas a výživu obočí každý večer vetřete 1-2 kapky oleje ke kořínkům řas a obočí.

  6. Používejte Arganový olej jako odličovač make-upu. Naneste pár kapek oleje na tampón a jemně setřete oči a celou pleť.

  7. Vytvořte si pleťový píling. Smíchejte pár kapek Arganového oleje se svým oblíbeným pleťovým pílingem, naneste na pleť a rty, krouživými pohyby jemně masírujte a pak opláchněte teplou vodou. Pleť bude hladká, jemná a vyživená.

  8. Vyživte a hloubkově hydratujte vlasy Arganovým olejem. Před umytím vlasů naneste dostatečné množství oleje od kořínku po konečky do suchých nebo navlhčených vlasů, zabalte do ručníku a nechte alespoň hodinu působit. Pro extra výživu můžete nechat působit celou noc. Poté olej dobře vymyjte šamponem. Vlasy budou krásně hebké, lesklé a hydratované.

  9. Používejte Arganový olej po holení pokožky. Díky svému složení je velmi šetrný i na velmi jemnou a podrážděnou pokožku. Navíc snižuje zarudnutí, stahuje póry a hydratuje.

  10. Nahraďte krém nebo balzám po opalování Arganovým olejem. Naberte pár kapek oleje do dlaní a krouživými pohyby olej vmasírujte do pokožky celého těla. Pokožka bude hydratovaná, vyživená, sametově hebká a na pohled s jemným leskem. 

U nás ho můžete koupit zde: BIO Arganový olej


(autor: Andrea Snopková)

Design šablony vytvořil Shoptetak.cz & Tomáš Hlad.