Hodnocení obchodu

5,0 19 hodnocení
5
19x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ZF Avatar autora Zdeňka Filipová | 04.03.2021
Velice milá komunikace pro pomoc s výběrem vhodných produktů právě pro mne a následné rychlé dodání. Mockrát děkuji. Olejíčky zatím používám velmi krátce, ale už nyní jsem nadšená, krásně se vstřebají a pleť je po nich sametově hebká, nikoliv mastná. Zlatý jojobový olej nyní používá i manžel na svou ekzematickou pleť na obličeji, nedráždí jej a neštípe. Olejíčků navíc stačí opravdu jen velmi malé množství, na pleť postačí 4 kapičky, na oční okolí mám olej z malinových semínek, kde mi stačí jedna kapička :). Jelikož se mi pleť po nanesení dekorativní kosmetiky docela mastí, měla jsem obavy použít olejíček jako podklad pod make-up, ale obavy byly zbytečné :).
SB Avatar autora SNOPEK Biokosmetika (Administrátor) 04.03.2021
Velice nás těší, že jste spokojená. S výběrem vždy moc rádi poradíme. Hezké dny
K Avatar autora Katka | 26.02.2021
Jsem moc spokojená, rychlé dodání a výrobky na jedničku!
SB Avatar autora SNOPEK Biokosmetika (Administrátor) 01.03.2021
To nás moc těší :-), děkujeme
I Avatar autora Ivett77 | 03.02.2021
Uzasny obchodik s velmi prijemnym ludskym pristupom - u Vas som nasla presne to co som hladala. V prvom rade to bola odborna pomoc a rada ako a cim poriesit aktualnou situaciou vzniknuty problem (nosenie ochrannych rusok) s pletou. Boli mi nielen odporucene produkty ktore mi dokonale sadli ale aj podrobne vysvetlene ako ich pouzivat aby som dosiahla cim skor viditelny vysledok. Olejceky maju prijemnu konzistenciu a moja plet po nich naozaj zostala zamatovo jemna a pruzna.
SB Avatar autora SNOPEK Biokosmetika (Administrátor) 16.02.2021
To se krásně čte. Jsme moc rádi, že Vám naše produkty pomohly. To je to, co nás motivuje v naší práci :-). Je pro nás důležité, aby jste se cítili krásně...
H Avatar autora Hana | 29.01.2021
První olejíček, který se krásně vstřebá a obličej není mastný. Úžasný! Moc doporučuji :)
SB Avatar autora SNOPEK Biokosmetika (Administrátor) 30.01.2021
Jsme moc rádi, že jste spokojená ❤️
SS Avatar autora Sabina Stolariková | 03.01.2021
Pravidelně od vás používám BIO pleťový krém na extra výživu a olej ze šípkových semínek a jsem velice spokojena s výsledky. Také moc děkuji za rychlou a milou komunikaci.
SB Avatar autora SNOPEK Biokosmetika (Administrátor) 07.01.2021
Velice Vám děkujeme za krásnou recenzi :-)
DP Avatar autora Dana Pavlíková | 25.12.2020
Moc děkuji za rychlé vyřízení objednávky. Balíček jsem dostala a stačila jsem ho zabalit své dceři pod stromeček. Testujeme a brzy budu objednávat pro sebe. Děkuji Dana Pavlíková
PH Avatar autora Pavla Hloušková | 11.05.2020
Jsem velmi spokojená s rychlostí vyřízení mé objednávky. Krém na extra výživu je úžasný, zjemňuje pleť a krásně voní.
PM Avatar autora Pavla Mikešová | 01.05.2020
Velice rychle vyřízení Příjemný krém, dobře se vstřebává, přitom výživný
LM Avatar autora Lucie Musilová | 18.04.2020
Velice rychlé vyřízení objednávky s milým vzkazem uvnitř, těším se,až vyzkouším
MZ Avatar autora Monika Zelenková | 16.02.2020
I Avatar autora Ivka | 14.02.2020
Měla jsem možnost vyzkoušet několik produktů firmy Snopek biokosmetika a musím s obrovským respektem říct, že jsem konečně našla kosmetiku která je vyráběna s láskou, se zkušenostmi o vzájemném působení různých složek s která mi opravdu pasuje. Jak už v mnohých recenzích bylo zmíněno krém na extra výživu působí mastněji ovšem dokonale se vstřebá a vyživuje a také uklidňuje pokožku obličeje. I oleje které krásně čistí a zvlhčují pokožku jsou bez výhrady skvělé. Mohu jen doporučit. Paní Andrea spoluautorka firmy mi vyšla maximálně vstříc tím že jsem měla možnost vyzkoušet vzorky kosmetiky a nikdy jsem nebyla zklamaná. Ještě jednou děkuji a přeji jen to dobré ať vše práce najde další spokojené zákazníky.
EK Avatar autora Eva Klečková | 07.12.2019
Skvělá kvalita produktů. Obzvláště hodnotím jojobový olej (zlatý) na čištění pleti a následnou péči, stačí pár kapek. Je úplně jiný než klasický jojobový olej. Krém na extra výživu dávám na noc, který mě moc lákal byť mám mastnější pleť a měla jsem obavy o zhoršení akné. Pozitivně mě překvapil.
IV Avatar autora Ilona Vacková | 05.12.2019
Jsem velmi náročná zákaznice a jen tak s něčím se nespokojím. Přírodní oleje a másla používám přes dvacet let, ale s tak vysokou kvalitou, jakou jsem poznala u těchto produktů, jsem se doposud nesetkala. Krém pro citlivou pleť je v současné době mým favoritem. Těším se na novinky, které jsou v současnosti v přípravě. Doporučuji všem zákazníkům, kteří pro sebe a své blízké chtějí to nejlepší...
JP Avatar autora Jindra Ptáčková | 23.09.2019
Řekla bych, že bez komentáře. Objednávala jsem po druhé a na sto procent vím, že objednám znovu. Děkuji všem z firmy za výborné produkty. Je mi 42. let a za ty roky jsem vyzkoušela spousty výrobků, ale tyto jsou NEJ! Jsem ráda, že tu jste pro nás!
KK Avatar autora Kateřina Kurniaková | 20.09.2019
Byla jsem velice spokojená s rychlým vyřízením mé objednávky.
NK Avatar autora Nikola Kratochvílová | 30.07.2019
Rychlé vyřízení objednávky,krásně zabalené objednané produkty.Těším se až vyzkouším.
JK Avatar autora Jana Krausová | 16.07.2019
Já jsem velice spokojená
AS Avatar autora Andrea Snopková (Administrátor) 27.02.2020
Milá pani Krausová, děkujeme za krásnou recenzi. Velice nás těší, že jste spokojená s naši kosmetikou.
ED Avatar autora Elena Dorazilová | 16.07.2019
MH Avatar autora Martina Habová | 16.06.2019
Velice rychlé vyřízení objednávky, vše bezproblémové. Oba krémy přišly v dobrém stavu. Nádherně voní. Pokožka je po nich hebká. Necítím mastnotu, ale příjemnou hydrataci. Příště nakoupím zase. Martina H., Praha

Design šablony vytvořil Shoptetak.cz & Tomáš Hlad.