Hodnocení obchodu

5,0 13 hodnocení
5
13x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
PH Avatar autora Pavla Hloušková | 11.05.2020
Jsem velmi spokojená s rychlostí vyřízení mé objednávky. Krém na extra výživu je úžasný, zjemňuje pleť a krásně voní.
PM Avatar autora Pavla Mikešová | 01.05.2020
Velice rychle vyřízení Příjemný krém, dobře se vstřebává, přitom výživný
LM Avatar autora Lucie Musilová | 18.04.2020
Velice rychlé vyřízení objednávky s milým vzkazem uvnitř, těším se,až vyzkouším
MZ Avatar autora Monika Zelenková | 16.02.2020
I Avatar autora Ivka | 14.02.2020
Měla jsem možnost vyzkoušet několik produktů firmy Snopek biokosmetika a musím s obrovským respektem říct, že jsem konečně našla kosmetiku která je vyráběna s láskou, se zkušenostmi o vzájemném působení různých složek s která mi opravdu pasuje. Jak už v mnohých recenzích bylo zmíněno krém na extra výživu působí mastněji ovšem dokonale se vstřebá a vyživuje a také uklidňuje pokožku obličeje. I oleje které krásně čistí a zvlhčují pokožku jsou bez výhrady skvělé. Mohu jen doporučit. Paní Andrea spoluautorka firmy mi vyšla maximálně vstříc tím že jsem měla možnost vyzkoušet vzorky kosmetiky a nikdy jsem nebyla zklamaná. Ještě jednou děkuji a přeji jen to dobré ať vše práce najde další spokojené zákazníky.
EK Avatar autora Eva Klečková | 07.12.2019
Skvělá kvalita produktů. Obzvláště hodnotím jojobový olej (zlatý) na čištění pleti a následnou péči, stačí pár kapek. Je úplně jiný než klasický jojobový olej. Krém na extra výživu dávám na noc, který mě moc lákal byť mám mastnější pleť a měla jsem obavy o zhoršení akné. Pozitivně mě překvapil.
IV Avatar autora Ilona Vacková | 05.12.2019
Jsem velmi náročná zákaznice a jen tak s něčím se nespokojím. Přírodní oleje a másla používám přes dvacet let, ale s tak vysokou kvalitou, jakou jsem poznala u těchto produktů, jsem se doposud nesetkala. Krém pro citlivou pleť je v současné době mým favoritem. Těším se na novinky, které jsou v současnosti v přípravě. Doporučuji všem zákazníkům, kteří pro sebe a své blízké chtějí to nejlepší...
JP Avatar autora Jindra Ptáčková | 23.09.2019
Řekla bych, že bez komentáře. Objednávala jsem po druhé a na sto procent vím, že objednám znovu. Děkuji všem z firmy za výborné produkty. Je mi 42. let a za ty roky jsem vyzkoušela spousty výrobků, ale tyto jsou NEJ! Jsem ráda, že tu jste pro nás!
KK Avatar autora Kateřina Kurniaková | 20.09.2019
Byla jsem velice spokojená s rychlým vyřízením mé objednávky.
NK Avatar autora Nikola Kratochvílová | 30.07.2019
Rychlé vyřízení objednávky,krásně zabalené objednané produkty.Těším se až vyzkouším.
JK Avatar autora Jana Krausová | 16.07.2019
Já jsem velice spokojená
AS Avatar autora Andrea Snopková (Administrátor) 27.02.2020
Milá pani Krausová, děkujeme za krásnou recenzi. Velice nás těší, že jste spokojená s naši kosmetikou.
ED Avatar autora Elena Dorazilová | 16.07.2019
MH Avatar autora Martina Habová | 16.06.2019
Velice rychlé vyřízení objednávky, vše bezproblémové. Oba krémy přišly v dobrém stavu. Nádherně voní. Pokožka je po nich hebká. Necítím mastnotu, ale příjemnou hydrataci. Příště nakoupím zase. Martina H., Praha